Të gjitha kategoritë

Profili i kompanisë

Shtëpi> Rreth Nesh > Profili i kompanisë

Hyrje në ndërmarrje

Shineray Group ka qëndruar gjithmonë në misionin e tij për të "krijuar pasuri materiale, intelektuale dhe shpirtërore dhe për t'i ndarë ato me punonjësit, klientët dhe shoqërinë". Me një pikëpamje ndërkombëtare, Shineray është i përkushtuar në mënyrë të vendosur ndaj prodhimit të integruar. Duke ndjekur qëllimin e zhvillimit me industrinë e kombinuar, financimin dhe internetin, Shineray është i përkushtuar ndaj ndërtimit të një ndërmarrje të besuar dhe të respektuar.

Ajo ka fituar në mënyrë të njëpasnjëshme Markën e famshme të Kinës, Laboratorin Kombëtar, Ndërmarrjen më të mirë të Kredisë në Kinë, Ndërmarrjet më të mira prodhuese të Kinës 500, Ndërmarrjet e teknologjisë së lartë, 50 sipërmarrjet më të mira private të Chongqing, 50 Ndërmarrjet më të mira industriale të Chongqing, Ndërmarrjet Chongqing of A Trustworthy dhe Biding by, Ndërmarrja Modeli Ndërkombëtar i Tregtisë Elektronike Chongqing, Ndërmarrja më e lumtur Chongqing, Njësia Kombëtare e Qytetëruar dhe shumë nderime të tjera.

Shineray Group ka qëndruar gjithmonë në misionin e tij për të "krijuar pasuri materiale, intelektuale dhe shpirtërore dhe për t'i ndarë ato me punonjësit, klientët dhe shoqërinë". Me një pikëpamje ndërkombëtare, Shineray është i përkushtuar në mënyrë të vendosur ndaj prodhimit të integruar. Duke ndjekur qëllimin e zhvillimit me industrinë e kombinuar, financimin dhe internetin, Shineray është i përkushtuar ndaj ndërtimit të një ndërmarrje të besuar dhe të respektuar.

në lidhje me videon

Shineray Group ka qëndruar gjithmonë në misionin e tij për "Të krijojë pasuri materiale, intelektuale dhe shpirtërore dhe t'i ndajë ato me punonjësit, klientët dhe shoqërinë". Me një pamje ndërkombëtare, Shineray është i përkushtuar fort për prodhim të integruar. Duke ndjekur objektivin e zhvillimit me industrinë e kombinuar, financimin dhe internetin, Shineray është i përkushtuar ndaj ndërtimit të një ndërmarrje të besuar dhe të respektuar.

Punëtori Auto

Punishtja e motorëve

Punëtori bujqësore

Shineray Agricultural Machinery vazhdon në strategjinë e zhvillimit të "makinerive të përgjithshme konkurruese