Të gjitha kategoritë

Histori

Shtëpi> Rreth Nesh > Histori

2020.10

Shineray Group Co., Ltd. dhe Qingling Motors Co., Ltd. filluan bashkëpunimin me sipërmarrje të përbashkët.

2019.07

Shineray themeloi Growth Sports Culture (Chongqing) Co., Ltd. përmes blerjes.

2019.02

Shineray Holdings u emërua Liga e Kampionëve e Shoqatës së Anëtarëve të Shoqatës Kineze të Futbollit si vazhdim i ADN-së së futbollit të SWM Motors.

2018.10

Shineray Holdings themeloi Vietnam Shineray Automobile Co., Ltd. përmes blerjes.

2018.08

SWM Motors mbajti konferencën globale për shtyp të lançimit të SWM G01 në Chengdu.

2018.03

Ceremonia e nisjes së SWM G01 u mbajt në stadiumin Meazza, Milano, Itali.

2018.02

SWM Motors u emërua Skuadra e Futbollit Chongqing. Skuadra e futbollit do të merrte pjesë në Superligën Kineze me emrin Chongqing SWM. u themelua Chongqing Suxiang Technology Development Co., Ltd.

2017.08

SWM X7 AT u lançua. Versioni i Inter Milanit për 110 vjetorin u lançua në të njëjtën kohë.

2017.06

SWM X3 u lançua zyrtarisht.

2017.03

SWM Motors, SWM Motorcycles dhe Inter Milan Football Club nënshkruan marrëveshjen zyrtare të bashkëpunimit.

2016.08

U lançua SUV i parë SWM.

2016.07

Marka SWM Motors u lëshua në Pekin.

2012.06

u themelua Shineray Chongqing Automobile Co., Ltd.

2007.11

u themelua Chongqing East Shinray Holdings Co., Ltd.

2005.12

u themelua Chongqing Shineray Agricultural Machinery Co., Ltd.

2002.07

Marka Shineray u lançua.

1991.08

u themelua Chongqing Hengya Motorcycle Manufacturing Co., Ltd.