Të gjitha kategoritë

Industria 4+1

Shtëpi> Forcë > Industria 4+1

Industrial
Paraqitja 4+1

Industria 4+1: Automobila, motoçikleta, makineri bujqësore (duke përfshirë kopshtarinë) dhe makina të përgjithshme, udhëtime inteligjente dhe qira financiare.

Automobil
Paraqitja 4+1

Automobil 4+1: Automjet pasagjerësh, automjet komercial, NEV, automjet inteligjent i personalizuar dhe grup fuqie.

inteligjente
mjeti 4+1

Automjete inteligjente e personalizuar 4+1: Automjete logjistike, automjet miqësor ndaj mjedisit, automjet mjekësor, automjet i dyqanit celular dhe automjet i mirëqenies

Bazë
Paraqitja 4+1

Baza 4+1: Baza e prodhimit Chongqing Fuling, Baza e prodhimit të Zonës së teknologjisë së lartë Chongqing, Baza e Prodhimit të Vietnamit, Baza e Prodhimit Italian SWM dhe selia në zonën e biznesit të huaj Chongqing.

  • Baza e prodhimit të Chongqing Fuling

  • Baza e prodhimit të Zonës së teknologjisë së lartë Chongqing

  • Baza e prodhimit të Vietnamit

  • Baza e Prodhimit Italian SWM

Selia në Zonën e Biznesit të Huaj Chongqing