Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Automobil > Kamionët e vegjël

T5
T5

Kamion i vogël SHINERAY T5, ngarkesë e zakonshme 1.5-2 ton, treg i lehtë me trup të gjerë dhe mini-kamion me çmim të ulët


Vendi i origjinës:

ITALI

Brand Name:

SWM

Numri Modeli:

T5

emision:

Kina V

Përshkrim

Kapaciteti mbajtës: 160 mm përmes rrezes së drejtë me stil kamioni të lehtë; 5/7+4 susta gjethesh me ngurtësi me tre shkallë; Boshti i pasëm i përforcuar 2.5 tonë; Gomë e rëndë 185R14LT 6PR
Trupi i ngarkesave: trupi i madh i ngarkesës me një trup të mbështjellë të ftohtë; Trupi ngarkesash super i madh me një rresht 3.85 metra / me dy rreshta 3 metra
Kontrolli: shpejtësi e qetë dhe e shpejtë e ndërrimit, pa ndjenjë pushimi, prodhim i qëndrueshëm dhe i qëndrueshëm i fuqisë, përshpejtim i shpejtë.
Ekonomia e energjisë: 1.5L Konsumi i karburantit të motorit: 7.1L / 1.6L(VVT) Konsumi i karburantit të motorit: 7.5L; fuqi e fortë, kapacitet i fortë mbajtës, më shumë ekonomi karburanti
Dizajni i sigurisë: Standardet evropiane dhe amerikane të sigurisë së minikaionit me hundë të pjerrët; buferi më i gjatë i hundës në të njëjtën klasë: 600 mm
Konfigurimi i sigurisë: pezullimi i përparmë është i pajisur me shirit stabilizues për të shmangur në mënyrë efektive rrotullimin e trupit.

Konfigurimi i Automjetit

T5 Specifikimi kryesor
VersionT50T52
vende25
Kategoria e specifikaveKamion (N1)Kamion (N1)
Dimensionet (mm)5588 × 1780 / 1880 2120 ×5588 × 1780 / 1880 2120 ×
Dimensionet e ngarkesës (mm)3400 / 3200x1680x3805588x1780 / 1880x2120
Baza e rrotave (mm)3400
Pesha e kufizuar (kg)14401490
Ngarkesa e vlerësuar për luajtje (kg)745745
Pesha e përgjithshme (kg)25102560
MotorDLCG14DLCG14
Zhvendosje1.5L 1.5L 
Fuqia e vlerësuar (KW)8080
Maks. Fuqia neto (KW)7575
Transmetuesi5MT5MT
emisionKina V
Drive ModeMR
Sistemi drejtuesMekanik Drejtues me energji elektrike/EPS
Sistemi i frenimitDisku i përparmë Tamburi i pasmë
Pezullim para/prapa Pranvera e gjetheve të përparme / të pasme
Lloji i gomave185R14LT 6PR185R14LT 6PR

Vlerësim i mrekullueshëm

HETIM

Produktet Kryesore