Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Automobil > Kamionët e vegjël

T2S
T2S

Kamion SHINERAY T2S, trup super i madh, kapacitet i lartë mbajtës, komoditet i lartë, performancë me kosto të lartë


Vendi i origjinës:

T2S

Brand Name:

Kinë

Numri Modeli:

T2S

emision:

Kina V

Përshkrim

Trup super i madh: përmasa më e gjatë e trupit, kornizë më e fortë e portave, 8 ngurtësues; trup i qëndrueshëm dhe i sigurt i kamionit
Kapaciteti mbajtës i lartë: Trafik i drejtë, bosht i pasëm i përforcuar, susta me gjethe me ngurtësi me tre faza, gomë radiale/vakum, tra i përforcuar
Komoditet i lartë: distancë minimale nga toka, pezullim i pavarur përpara McPherson, i pajisur me EPS, dyer dhe dritare elektrike, mbyllje qendrore, sedilje të rehatshme
Performanca me kosto të lartë: konsum i ulët i karburantit, rezistencë ndaj papastërtive dhe qëndrueshmëri
Tërheqëse dhe në modë: brendshme e hollë komerciale, brendshme praktike

Konfigurimi i Automjetit

Specifikimi kryesor i T2S
VersionT20ST22S
vende25
Kategoria e specifikaveKamion (N1)Kamion (N1)
Dimensionet (mm)5200×1635×2110(PVC:2480 Corrugated Board:2580)5470×1635×2110(PVC:2480 Corrugated Board:2580)
Dimensionet e ngarkesës (mm)3050×1540×370(PVC:1600 Corrugated Board:1700)2500×1540×370(PVC:1600 Corrugated Board:1700)
Baza e rrotave (mm)3200
Pesha e kufizuar (kg)1230 (PVC: 1395 Bordi i valëzuar: 1420/1440)1260 (PVC: 1425 Bordi i valëzuar: 1450/1470)
Ngarkesa e vlerësuar për luajtje (kg)1495 (PVC: 1275 Bordi i valëzuar: 1250/1230)1495 (PVC: 1275 Bordi i valëzuar: 1225/1205)
Pesha e përgjithshme (kg)2855 / 28003080 / 3000
MotorSWCG12SWCG12
Zhvendosje1.3L1.3L 
Fuqia e vlerësuar (KW)6363
Maks. Fuqia neto (KW)6060
Transmetuesi5MT5MT
emisionKina V
Drive ModeMR
Sistemi drejtuesEPS
Sistemi i frenimitDisku i përparmë Tamburi i pasmë
Pezullim para/prapa Pranvera e gjetheve të përparme / të pasme
Lloji i gomave175 / 70R14LT 8PR175 / 70R14LT 8PR

Vlerësim i mrekullueshëm

HETIM

Produktet Kryesore