Të gjitha kategoritë

Shtëpi> Automobil > SUV

C00-新加-(1)+
c01-正面-灰
c05
c11-45度-右
C12-侧正面-灰+
车头-侧面-45度-出片
C00-新加-(1)+
c01-正面-灰
c05
c11-45度-右
C12-侧正面-灰+
车头-侧面-45度-出片

SUV auto SWM G05 Këshilla për drejtimin e lodhjes, ndihmë inteligjente ADAS për drejtimin e sigurtë, përdorimi i aplikacionit në internet


Vendi i origjinës:

KINA, ITALI

Brand Name:

SWM

Numri Modeli:

G05

Certifikim:

Euro VI

Përshkrim

1. Paralajmërim për lodhje në drejtimin e automjetit, kamerë kthimi mbrapa, timon shumëfunksional, kondicioner i pavarur në rreshtin e pasmë, dritat LED gjatë ditës, ekran qendror kontrolli 12 inç
2. Asistencë inteligjente e teknologjisë së lartë, ADAS inteligjente për drejtimin e sigurt, imazh panoramik HD 360 °
3. Me teknologjinë me ekran të madh, interneti i automjeteve Ego3.0 mbështet funksionin shumë inteligjent të kontrollit të zërit, si dhe përdorimin e aplikacioneve në internet, kontrollin në distancë të automjetit dhe funksione të tjera.
4、Besueshmëria e të gjithë rrugës së automjetit me një vlerë akumuluese prej më shumë se 1 milion kilometrash, në mënyrë që t'u sjellë konsumatorëve përvojë drejtimi të qëndrueshme, të sigurt dhe të besueshme.

Video

SUV auto SWM G05 Fatigue driving tips, ADAS intelligent safe driving assistance, app online use video

Vlerësim i mrekullueshëm

HETIM

Produktet Kryesore