Të gjitha kategoritë

Rreth Lindjes
Shineray Group Co, Ltd

E themeluar në vitin 1997, East Shineray Group Co., Ltd. (këtu në vijim referuar si Shineray Group) është një ndërmarrje në shkallë të gjerë që është e angazhuar në sektorë të tillë si prodhimi, shërbimi financiar dhe udhëtimi inteligjent. Pas vitesh zhvillimi, Shineray Group tani ka formuar një platformë zhvillimi të integruar të financimit të industrisë 4+1 që përfshin automobila, motoçikleta të nivelit të lartë, makineri bujqësore dhe makineri universale, leasing financiar smart mobility+. Paraqitja e saj rajonale 4+1 mbulon bazën prodhuese Chongqing Fuling...

Shiko më shumë

Njoftim për shtyp

Duke ndjekur qëllimin e zhvillimit me industrinë e kombinuar, financimin dhe internetin, Shineray është i përkushtuar për të ndërtuar një ndërmarrje të besueshme dhe të respektuar